One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

PRODUK

TENTANG KAMI

Saha Urang

    produsén PCBA di Cina
    Produsén EMS Cina
    produsén PCB Cina
    produsén PCBA di Cina
    produsén PCBA di Cina
    Produsén EMS Cina

Shenzhen Xinda Chang Téhnologi Co., Ltd., diadegkeun dina April 2012, nyaéta parusahaan manufaktur specializing di PCB SMD Majelis pikeun produk éléktronik, kalawan aréa pabrik 7500m2.Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 300 karyawan.Departemén SMT gaduh 5 garis produksi Samsung-speed tinggi anyar sareng 1 garis SMD Panasonic, kalebet 5 panyitak A5 anyar + SM471 + SM482 jalur produksi, 2 panyitak A5 anyar + jalur produksi SM481, 4 mesin inspeksi optik offline AOI, 1 dual- lagu online AOI mesin inspeksi optik, 1 high-end brand anyar munggaran-sapotong tester, sarta 3 JTR-1000D bebas kalungguhan dual-lagu reflow mesin soldering.

WARTA

News parusahaan

Kapasitas produksi poéan nyaéta 9,6 juta titik / dinten, sanggup masang komponén precision tinggi sapertos 0402, 0201 sareng saluhureuna, sareng sababaraha jinis ......

Dina widang drones ngembang pesat, XinDachang Téhnologi nangtung kaluar salaku panyadia solusi drone komprehensif ngarah.Cai mibanda kontrol hiber PCBA, ngalayang munara PCBA, drone motor, GPS modul ...
Dina widang manufaktur éléktronika, manufaktur PCB jeung prosés assembly PCB maénkeun peran penting dina aplikasi praktis produk éléktronik.Ngartos bédana antara ...