One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Consumer Electronics PCBA

PCB:Pikeun produk éléktronik konsumen, PCB, salaku pamawa éléktronik Consumer PCBA nujul kana circuit board dicitak pikeun sagala rupa produk éléktronik konsumén.PCBA ieu biasana merlukeun low-cost, stabilitas tinggi jeung desain saderhana pikeun adaptasi jeung pasar konsumen massa.

Ieu sababaraha modél PCBA sareng aplikasi anu cocog pikeun produk éléktronik konsumen:

PCBA dumasar kana bahan FR-4:

Bahan FR-4 mangrupikeun bahan papan sirkuit standar.Cai mibanda kinerja insulasi alus, résistansi suhu jeung kinerja kimiawi.Éta cocog pikeun sagala rupa alat éléktronik konsumen, sapertos smartphone, tablet sareng konsol Game éléktronik, jsb.

PCBA fléksibel

PCBA fléksibel tiasa ngahontal rupa-rupa desain inovatif sareng adaptasi kana sagala rupa produk konsumen anu henteu teratur.éléktronika konsumén umum kaasup alat wearable, layar melengkung, jsb.

sirkuit terpadu (IC) PBCA

Integrated circuit PBCA mangrupakeun salah sahiji PCBs paling loba dipaké nu bisa ningali aranjeunna dina sagala rupa produk éléktronika konsumén.Utamana dina sagala rupa alat kontrol calakan, kayaning unit kontrol dasar dina mobil, puseur imah pinter, jsb, IC PCB muterkeun hiji peran badag.

Geter motor PCBA

Diantara rupa-rupa alat éléktronik konsumen sareng robot, motor Geter PCBA maénkeun peran anu penting.Salaku conto, pungsi sapertos pituduh geter smartphone ngabutuhkeun aranjeunna nyayogikeun dukungan kakuatan anu tiasa dipercaya.

pcba_21

Pondokna, PCBA konsumen biasana merlukeun low-cost, produksi gampang jeung adaptability éksténsif pikeun minuhan kaperluan pasar konsumen massa.