One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Médis Electronics PCBA

pcba1

-PCBA médis nujul kana papan sirkuit dicitak dilarapkeun ka sagala rupa parabot médis sarta instrumen dina industri médis.

-PCBAs ieu merlukeun reliabiliti tinggi, kaamanan tinggi jeung akurasi, sarta ogé kudu minuhan standar jeung peraturan peraturan médis internasional.

Ieu sababaraha modél PCBA sareng aplikasi anu cocog pikeun industri médis:

  • PCBA precision luhur:Dina widang médis, PCBA-precision tinggi penting.Salaku conto, PCBA precision tinggi mangrupikeun salah sahiji komponén konci dina sagala rupa skala éléktronik precision tinggi, electrocardiogram, mesin sinar-X sareng alat anu sanés.
  • Kontrol PCBA:Dina sagala rupa persiapan ubar, irigasi, suntik sareng cara anu sanés, kontrol PCBA tanggung jawab pikeun ngontrol sareng ngawaskeun alat-alat anu béda.Contona, rupa-rupa ubar conveying numput jeung alat sejenna kudu ngadalikeun PCBA nyadiakeun rojongan kakuatan.
  • PCBA dipasang:PCBA Embedded dianggo dina sagala rupa aplikasi diagnosis sareng perawatan.Salaku conto, alat pacu jantung sareng monitor jantung ngabutuhkeun dukungan pikeun PCBA anu dipasang.
  • Ngawaskeun jauh PCBA:Dina industri médis, ngawaskeun jauh PCBA utamana dipaké pikeun ngumpulkeun data sarta pangiriman sistem médis jauh.Contona, pangimeutan bangsal jauh jeung diagnosis jauh merlukeun monitoring jarak jauh pangrojong PCBA.

Pondokna, PCBA médis kedah gaduh ciri réliabilitas anu luhur, stabilitas anu luhur, kaamanan anu luhur, akurasi anu luhur sareng patuh kana standar industri médis.Ku alatan éta, dina rarancang jeung prosés manufaktur PCBA médis, perlu kontrol jeung prosés pisan ketat tur kompléks.