One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Tentang Kami

ngeunaan_urang3

Shenzhen Xinda Chang Téhnologi Co., Ltd., diadegkeun dina April 2012, nyaéta parusahaan manufaktur specializing di PCB SMD Majelis pikeun produk éléktronik, kalawan aréa pabrik 7500m2.Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 300 karyawan.

taun

Diadegkeun dina

Wewengkon lanté

+

tanaga profésional

Émbaran parusahaan

ngeunaan-urang2

Departemén SMT gaduh 5 garis produksi Samsung-speed tinggi anyar sareng 1 garis SMD Panasonic, kalebet 5 panyitak A5 anyar + SM471 + SM482 jalur produksi, 2 panyitak A5 anyar + jalur produksi SM481, 4 mesin inspeksi optik offline AOI, 1 dual- lagu online AOI mesin inspeksi optik, 1 high-end brand anyar munggaran-sapotong tester, sarta 3 JTR-1000D bebas kalungguhan dual-lagu reflow mesin soldering.

Kapasitas produksi poéan nyaéta 9,6 juta poin/dinten, sanggup masang komponén presisi tinggi sapertos 0402, 0201 sareng saluhureuna, sareng sababaraha jinis motherboard kalayan prosés kompléks sapertos BGA, QFP, sareng QFN.Salaku tambahan, departemén DIP gaduh dua garis DIP sareng 2 mesin patri gelombang Jingtuo tanpa kalungguhan.

Kauntungan bisnis

Tim ngalaman

Tim kami diwangun ku multi-PCB sareng praktisi senior dina industri PCBA.Éta gaduh pangalaman industri anu beunghar sareng kakuatan téknis sareng tiasa nyayogikeun dukungan téknis profésional sareng solusi.

Manajemén kualitas sampurna

Simkuring gaduh set lengkep sistem manajemen kualitas komprehensif.Ti sakabéh prosés ngayakeun bahan baku pikeun manufaktur, kontrol kualitas ketat dilaksanakeun pikeun mastikeun yén kualitas produk urang meets sarat customer.

Kamampuhan réspon gancang

Ngaliwatan manajemén efisien sarta prosés produksi, urang bisa gancang ngabales kabutuhan konsumén 'sarta nyadiakeun produksi sampel gancang jeung produksi masal jeung produksi.

produk ongkos-éféktif tinggi

Urang taat kana konsép nilai customer salaku puseur, nyadiakeun produk ongkos-éféktif jeung jasa pikeun mastikeun yén konsumén meunang balik investasi greatest.

rojongan teknis komprehensif

Kami nyayogikeun dukungan téknis anu lengkep ti desain produk dugi ka manufaktur pikeun ngabantosan para nasabah nyumponan kabutuhan anu béda.

Tujuan jasa

Tujuan jasa kami nyaéta pikeun nyayogikeun kapuasan palanggan salaku tujuan, taat kana sumanget profesionalisme, integritas, sareng inovasi, sareng nyayogikeun palanggan produk kualitas luhur sareng jasa anu nyugemakeun.

Brand Asal

Brand urang asalna di 2012. Dina taun ieu, tim founding urang diadegkeun, muka lalampahan pinuh ku impian jeung adventures.Waktu éta, urang sadar prospek jeung paménta pasar dina widang PCBA.Saatos panalungtikan multi-pihak jeung panalungtikan, urang mutuskeun pikeun kalibet dina PCB na PCBA manufaktur.

  • Ngaran merek:

Nalika nyusun nami merek, tim kami nganggap hakekat ngalayanan palanggan sareng mutuskeun pikeun nganggo "Best" salaku nami merek.XX hartina konsép cocog tepat jeung kualitas alus teuing, nu oge nilai inti kami geus salawasna taat ka.

  • Tumuwuh merek:

Dina watesan ngayakeun bahan baku, manufaktur sarta manajemén kualitas, urang salawasna taat kana kaunggulan tur ngudag -quality luhur produk PCB na PCBA.Di jalan, kami geus dipikawanoh tur dipercaya beuki loba konsumén, sarta merek geus laun geus kaliwat turun ku konsumén.Merek XX ogé terus-terusan ngembang sareng ngembang, janten perusahaan manufaktur PCBA anu terkenal.

ngeunaan
  • Misi merek:

Misi merek BEST nyaéta nyayogikeun kualitas luhur, kualitas luhur PCB sareng kualitas PCBA.Ku inovasi kontinyu sareng jasa anu saé, éta nyiptakeun nilai anu pangsaéna pikeun para nasabah sareng parantos janten mitra anu dipercaya ku para nasabah.

  • Brand hareup:

Dina ngembangkeun hareup, urang bakal neruskeun mawa ka hareup konsép brand "PCBA hadé, layanan leuwih nyaman", sarta ngagunakeun kakuatan téhnologi sarta jasa pikeun terus ngaronjatkeun kualitas sarta kinerja produk pikeun minuhan kaperluan kontinyu konsumén '. parobahan sarta upgrades.

Kami yakin yén kalawan ngembangkeun kontinyu tina téhnologi jeung kamajuan sosial, brand BEST bakal nempatan posisi ngarah dina widang manufaktur PCBA.

Komposisi Personel Tim R&D

indéks_1

Tim R&D kami diwangun ku sakelompok insinyur anu gaduh pangalaman anu beunghar sareng pendidikan tinggi.Aranjeunna datangna ti sagala rupa widang sarta ngarasakeun reputasi alus sarta reputasi.

  • Kamampuhan teknis tim R&D:

Tim R & D urang boga kamampuhan teknis alus teuing, pinter dina sagala rupa software PCBA jeung téhnologi hardware, bisa ngarancang jeung nyieun PCBAs kompléks pikeun minuhan kaperluan konsumén béda.

  • Kamampuhan inovasi tim R&D:

Tim R & D urang geus well versed dina kamajuan industri, anu alus dina pamikiran jeung inovasi, terus diajar téknologi anyar jeung bahan anyar, sarta ngajaga posisi ngarah.Dina waktu nu sarua, urang ogé aktip cooperate kalawan konsumén di industri béda pikeun terus ngaronjatkeun sarta ngaronjatkeun kualitas produk ti eupan balik customer.

  • Alat R&D sareng laboratorium:

Dina panalungtikan sarta pamekaran sarta nguji Tumbu, urang boga parabot ékspérimén canggih tur laboratorium, nu bisa ngawas sarta evaluate solusi teknis sapanjang proses pikeun mastikeun yén produk ahir meets standar kualitas.

  • Hasil R&D:

Tim R&D kami terus ngajalajah sareng berinovasi, sareng parantos ngembangkeun sababaraha produk PCBA kualitas luhur sareng solusi téknis, janten pamimpin di lapangan.Dina waktos anu sami, urang ogé nengetan industrialisasi prestasi téknologi, sareng dina prosés palayanan palanggan, sadar nilai bisnis téknologi.

  • Arah R&D:

Dina mangsa nu bakal datang, tim R & D urang bakal terus difokuskeun widang PCBA, terus ngamekarkeun jeung innovate, sarta ngaronjatkeun kualitas jeung kinerja PCBA, guna minuhan kaperluan industri jeung konsumén béda, sarta jadi pamingpin jeung pamingpin panalungtikan sarta pamekaran widang PCBA.