One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

kontrol Industrial PCBA

Kontrol industri PCBA ngarujuk kana papan sirkuit anu dicitak anu dianggo dina sistem kontrol industri, anu tiasa ngawujudkeun kontrol data sareng pangiriman sinyal alat kontrol industri.PCBA ieu biasana merlukeun reliabiliti jeung stabilitas tinggi, sabab instability wae bisa boga dampak serius dina garis produksi.

Di dieu aya sababaraha model PCBA loba dipaké dina kontrol industri:

PCBA dumasar kana bahan FR-4

Ieu PCBA kontrol industri ilahar dipaké.Bahan FR-4 gaduh kaunggulan kakuatan tinggi, résistansi seuneu anu saé, sareng résistansi suhu anu luhur.Salaku tambahan, kinerja insulasi sareng kamampuan anti korosi ogé ngajantenkeun pilihan anu saé.

PCBA dumasar kana substrat logam

Kakuatan anu langkung luhur sareng laju pangiriman biasana diperyogikeun dina alat kontrol industri, janten substrat logam PCBA parantos janten pilihan anu mangpaat.Aluminium atawa tambaga, salaku bahan plat dasar, boga kamampuhan dissipation panas alus teuing, konduktivitas termal luhur jeung stabilitas suhu luhur.

High-precision PCBA

Dina sababaraha alat kontrol industri anu merlukeun kontrol precision tinggi, -precision tinggi PCBA mangrupakeun pilihan perlu.Éta tiasa ngahontal koléksi sinyal simulasi precision tinggi sareng pamrosésan sinyal digital pikeun mastikeun akurasi sareng stabilitas prosés kontrol industri.

High-reliabilitas PCBA

Gagalna sagala alat kontrol industri bakal ngabalukarkeun anca sarta bisa jadi gangguan garis produksi catastrophic.Ku alatan éta, difokuskeun reliabiliti tinggi pikeun mastikeun yén alat bisa ngajalankeun langgeng.(Contona: nganggo komponén réliabilitas anu luhur, nyayogikeun desain dissipation panas anu saé sareng téknologi pangolahan kualitas luhur, jsb.)

ikon 1

Kasimpulanana, milih PCBA anu cocog pikeun alat kontrol industri kedah dievaluasi dumasar kana sarat sareng fungsi alat anu béda.