One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Precision tinggi PCBA circuit board DIP colokan

Precision tinggi PCBA circuit board DIP plug-in gelombang selektif soldering design las kedah nuturkeun sarat!

Dina prosés assembly éléktronik tradisional, téhnologi las gelombang umumna dipaké pikeun las komponén dewan dicitak kalawan elemen sisipan perforated (PTH).

strfgd (1)
strfgd (2)

Solder gelombang DIP ngagaduhan seueur kalemahan:

1. High-dénsitas, rupa-pitch komponén SMD teu bisa disebarkeun dina beungeut welding;

2. Aya loba bridging tur leungit soldering;

3.Flux perlu disemprot;dewan dicitak ieu warped na cacad ku shock termal badag.

Salaku dénsitas assembly circuit ayeuna beuki luhur tur luhur, éta bisa dilawan yén dénsitas tinggi, komponén SMD rupa-pitch bakal disebarkeun dina beungeut soldering.Prosés soldering gelombang tradisional teu boga kakuatan pikeun ngalakukeun ieu.Sacara umum, komponén SMD dina beungeut soldering ngan bisa reflow soldered misah., lajeng sacara manual ngalereskeun sésana colokan-di mendi solder, tapi aya masalah konsistensi kualitas gabungan solder goréng.

strfgd (3)
strfgd (4)

Salaku soldering komponén ngaliwatan-liang (utamana-kapasitas badag atawa komponén rupa-pitch) jadi beuki loba hese, utamana pikeun produk kalawan sarat reliabilitas timah-gratis jeung tinggi, kualitas soldering tina soldering manual moal bisa minuhan kualitas luhur. alat-alat listrik.Numutkeun sarat produksi, gelombang soldering teu bisa pinuh minuhan produksi jeung aplikasi tina bets leutik sarta sababaraha variétas dina pamakéan husus.Aplikasi tina solder gelombang selektif parantos ngembangkeun gancang dina taun-taun ayeuna.

Pikeun papan sirkuit PCBA kalawan ukur THT komponén perforated, sabab téhnologi soldering gelombang masih metoda processing paling éféktif dina hadir, teu perlu ngaganti soldering gelombang kalawan soldering selektif, nu pohara penting.Nanging, patri selektif penting pisan pikeun papan téknologi campuran sareng, gumantung kana jinis nozzle anu dianggo, téknik patri gelombang tiasa ditiru dina cara anu elegan.

Aya dua prosés béda pikeun soldering selektif: sered soldering jeung dip soldering.

Prosés soldering sered selektif dipigawé dina gelombang solder tip leutik tunggal.Prosés soldering sered cocog pikeun soldering on spasi ketat pisan dina PCB nu.Contona: sendi solder individu atawa pin, baris tunggal pin bisa nyeret tur soldered.

strfgd (5)

Téknologi patri gelombang selektif nyaéta téknologi anu nembé dikembangkeun dina téknologi SMT, sareng penampilanna sabagéan ageung nyumponan sarat rakitan papan PCB anu dénsitas tinggi sareng rupa-rupa.Solder gelombang selektif boga kaunggulan setting bebas parameter gabungan solder, shock termal kirang mun PCB, kirang nyemprot fluks, sarta reliabiliti soldering kuat.Hal ieu laun jadi hiji téhnologi soldering indispensable pikeun PCBs kompléks.

strfgd (6)

Sakumaha urang terang, panggung desain papan sirkuit PCBA nangtukeun 80% tina biaya produksi produk.Kitu ogé, seueur ciri kualitas anu tetep dina waktos desain.Kituna, éta pohara penting pikeun pinuh mertimbangkeun faktor manufaktur dina prosés desain papan circuit PCB.

DFM anu saé mangrupikeun cara anu penting pikeun produsén komponén PCBA pikeun ngirangan cacad manufaktur, nyederhanakeun prosés manufaktur, nyepetkeun siklus manufaktur, ngirangan biaya manufaktur, ngaoptimalkeun kontrol kualitas, ningkatkeun daya saing pasar produk, sareng ningkatkeun reliabilitas sareng daya tahan produk.Éta tiasa ngaktifkeun perusahaan pikeun kéngingkeun kauntungan anu pangsaéna kalayan investasi pangsaeutikna sareng ngahontal hasil dua kali kalayan satengah usaha.

strfgd (7)

Ngembangkeun komponén permukaan gunung nepi ka kiwari merlukeun insinyur SMT teu ukur jadi mahér dina téhnologi desain circuit board, tapi ogé boga pamahaman jero tur pangalaman praktis euyeub dina téhnologi SMT.Kusabab desainer anu henteu ngartos karakteristik aliran témpél solder sareng solder sering sesah ngartos alesan sareng prinsip bridging, tipping, batu nisan, wicking, sareng sajabana, sareng hese kerja keras mendesain pola pad sacara wajar.Hésé pikeun nungkulan rupa-rupa masalah desain tina sudut pandang manufaktur desain, uji coba, sareng pangurangan biaya sareng biaya.Solusi anu dirarancang sampurna bakal ngarugikeun biaya manufaktur sareng tés upami DFM sareng DFT (desain pikeun katepatan) goréng.