One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Analisis jero ngeunaan SMT naha ngagunakeun lem beureum

【 Barang garing 】 Analisis jero ngeunaan SMT naha ngagunakeun lem beureum?(2023 Essence Edition), anjeun pantes!

serdf (1)

SMT napel, ogé katelah SMT napel, SMT napel beureum, biasana mangrupa beureum (ogé konéng atawa bodas) némpelkeun merata disebarkeun kalawan hardener, pigmén, pangleyur jeung elém lianna, utamana dipaké pikeun ngalereskeun komponén dina dewan percetakan, umumna disebarkeun ku dispensing. atawa métode sablon baja.Saatos affixing komponén, nempatkeun aranjeunna dina oven atanapi reflow tungku pikeun pemanasan sarta hardening.Beda antara éta sareng némpelkeun solder nyaéta yén éta diubaran saatos panas, suhu titik bekuna nyaéta 150 ° C, sareng éta moal leyur saatos dipanaskeun deui, nyaéta, prosés pengerasan panas tina patch henteu tiasa malik.Pangaruh pamakéan napel SMT bakal rupa-rupa alatan kaayaan curing termal, obyék disambungkeun, parabot dipaké, sarta lingkungan operasi.napel kudu dipilih nurutkeun prosés dicitak circuit board assembly (PCBA, PCA).

Karakteristik, aplikasi sareng prospek napel patch SMT

SMT lem beureum mangrupakeun jenis sanyawa polimér, komponén utama bahan dasar (nyaéta, bahan molekul tinggi utama), filler, agén curing, aditif lianna jeung saterusna.SMT lem beureum boga fluidity viskositas, ciri hawa, ciri wetting jeung saterusna.Numutkeun ciri ieu lem beureum, dina produksi, tujuan ngagunakeun lem beureum nyaéta sangkan bagian pageuh lengket kana beungeut PCB pikeun nyegah ragrag.Ku alatan éta, patch napel mangrupakeun konsumsi murni produk prosés non-ésénsial, sarta ayeuna jeung perbaikan sinambung rarancang jeung prosés PCA, ngaliwatan reflow liang jeung las reflow dua kali sided geus direalisasikeun, sarta prosés ningkatna PCA ngagunakeun patch napel. ieu némbongkeun hiji trend kirang na kirang.

Tujuan ngagunakeun SMT napel

① Nyegah komponén tina ragrag kaluar dina gelombang soldering (prosés soldering gelombang).Lamun maké gelombang soldering, komponén dibereskeun dina dewan dicitak pikeun nyegah komponén ragrag kaluar nalika dewan dicitak ngaliwatan alur solder.

② Nyegah sisi séjén komponén tina ragrag kaluar dina las reflow (prosés las reflow dua sisi).Dina prosés las reflow ganda-sisi, guna nyegah alat badag dina sisi soldered ti ragrag kaluar alatan lebur panas tina solder, anu SMT patch lem kudu dijieun.

③ Nyegah kapindahan sareng nangtung komponén (prosés las reflow, prosés palapis).Dipaké dina prosés las reflow jeung prosés pre-palapis pikeun nyegah kapindahan jeung riser salila ningkatna.

④ Tandaan (gelombang soldering, reflow las, pre-palapis).Salaku tambahan, nalika papan sareng komponén anu dicitak dirobih dina bets, patch napel dianggo pikeun nyirian. 

SMT napel digolongkeun dumasar kana mode pamakean

a) Tipe scraping: sizing dilumangsungkeun ngaliwatan percetakan jeung modus scraping tina bolong baja.Metoda ieu paling loba dipaké sarta bisa dipaké langsung dina pencét témpél solder.Liang bolong baja kedah ditangtukeun dumasar kana jinis bagian, kinerja substrat, ketebalan sareng ukuran sareng bentuk liang.Kauntungannana nyaéta kecepatan tinggi, efisiensi tinggi sareng béaya rendah.

b) Jenis Dispensing: Lem diterapkeun dina papan sirkuit anu dicitak ku alat dispensing.Parabot dispensing khusus diperyogikeun, sareng biayana luhur.Parabot dispensing nyaéta pamakéan hawa dikomprés, lem beureum ngaliwatan sirah dispensing husus ka substrat, ukuran titik lem, sabaraha, ku waktu, tekanan tube diaméterna jeung parameter séjén pikeun ngadalikeun, mesin dispensing boga fungsi fléksibel. .Pikeun bagian anu béda, urang tiasa nganggo sirah dispensing anu béda, nyetél parameter pikeun robih, anjeun ogé tiasa ngarobih bentuk sareng kuantitas titik lem, pikeun ngahontal pangaruhna, kauntungan anu merenah, fleksibel sareng stabil.Karugianna gampang gaduh gambar kawat sareng gelembung.Urang tiasa nyaluyukeun parameter operasi, laju, waktos, tekanan hawa, sareng suhu pikeun ngaminimalkeun kakurangan ieu.

serdf (2)

SMT patch napel kaayaan curing has

Suhu curing Waktu curing
100 ℃ 5 menit
120 ℃ 150 detik
150 ℃ 60 detik

Catetan:

1, nu leuwih luhur suhu curing jeung panjang waktu curing, nu kuat kakuatan beungkeutan. 

2, sabab suhu tina napel patch bakal robah kalawan ukuran bagian substrat jeung posisi ningkatna, kami nyarankeun pikeun manggihan kaayaan hardening paling merenah.

serdf (3)

Panyimpenan patch SMT

Éta tiasa disimpen salami 7 dinten dina suhu kamar, langkung ti 6 bulan dina suhu kirang ti 5 ° C, sareng langkung ti 30 dinten dina suhu 5 ~ 25 ° C.

manajemén napel SMT

Kusabab SMT patch lem beureum kapangaruhan ku hawa kalawan viskositas sorangan, fluidity, wetting sarta ciri séjén, jadi SMT patch lem beureum kudu kaayaan nu tangtu pamakéan sarta manajemén standardized.

1) lem Beureum kudu jumlah aliran husus, nurutkeun jumlah feed, tanggal, tipe ka angka.

2) lem beureum kudu disimpen dina kulkas dina 2 ~ 8 ° C pikeun nyegah ciri tina keur kapangaruhan alatan parobahan suhu.

3) The lem beureum diperlukeun pikeun jadi warmed dina suhu kamar salila 4 jam, dina urutan pamakéan munggaran-di-heula-kaluar.

4) Pikeun operasi dispensing, lem beureum tina selang kudu defrosted, sarta lem beureum nu teu dipaké nepi kudu nempatkeun deui kana kulkas pikeun neundeun, sarta lem heubeul jeung lem anyar teu bisa dicampurkeun.

5) Pikeun akurat ngeusian formulir catetan suhu mulang, jalma suhu mulang sareng waktos suhu mulang, pangguna kedah mastikeun parantosan suhu mulang sateuacan dianggo.Sacara umum, lem beureum teu bisa dipaké kadaluwarsa.

Prosés ciri napel SMT patch

Kakuatan sambungan: SMT napel kudu boga kakuatan sambungan kuat, sanggeus hardened, sanajan dina suhu lebur tina solder teu mesek.

Dot coating: Dina ayeuna, metode distribusi papan anu dicitak biasana palapis titik, ku kituna lem kedah ngagaduhan sipat-sipat ieu:

① Adaptasikeun kana rupa-rupa prosés pamasangan

Gampang nyetél suplai unggal komponén

③ Basajan adaptasi pikeun ngaganti variétas komponén

④ Jumlah palapis titik stabil

Adaptasi kana mesin-speed tinggi: nu napel patch ayeuna dipaké kudu minuhan-speed tinggi tina palapis titik jeung-speed tinggi mesin patch, husus, nyaeta,-speed tinggi titik palapis tanpa kawat gambar, sarta éta,-speed tinggi. ningkatna, dewan dicitak dina prosés transmisi, napel pikeun mastikeun yén komponén teu mindahkeun.

Kawat gambar, runtuhna: sakali patch lem nempel kana Pad, komponén teu bisa ngahontal sambungan listrik jeung dewan dicitak, jadi patch lem kudu euweuh gambar kawat salila palapis, teu runtuhna sanggeus palapis, ku kituna teu ngotoran pad.

Curing suhu low: Nalika curing, komponén plug-in tahan panas dilas ku las crest gelombang ogé kudu ngaliwatan tungku las reflow, jadi kaayaan hardening kudu minuhan suhu lemah sareng waktos pondok.

Timer adjustment: Dina las reflow jeung prosés pre-palapis, lem patch ieu kapok tur dibereskeun saméméh solder melts, ku kituna bakal nyegah komponén ti sinking kana solder jeung timer adjustment.Pikeun ngaréspon ieu, produsén parantos ngembangkeun patch anu nyaluyukeun diri.

SMT napel masalah umum, defects jeung analisis

underthrust

Sarat kakuatan dorong tina kapasitor 0603 nyaéta 1.0KG, résistansi 1.5KG, kakuatan dorong tina kapasitor 0805 nyaéta 1.5KG, résistansi 2.0KG, anu henteu tiasa ngahontal dorong di luhur, nunjukkeun yén kakuatan henteu cekap. .

Umumna disababkeun ku alesan di handap ieu:

1, jumlah lem teu cukup.

2, koloid henteu 100% kapok.

3, dewan PCB atawa komponén anu kacemar.

4, koloid sorangan rapuh, teu aya kakuatan.

Instability thixotropic

A lem jarum suntik 30ml perlu pencét puluhan rébu kali ku tekanan hawa bisa dipaké nepi, jadi lem patch sorangan diperlukeun pikeun mibanda thixotropy alus teuing, disebutkeun eta bakal ngabalukarkeun instability tina titik lem, teuing saeutik lem, nu bakal ngakibatkeun mun kakuatan cukup, ngabalukarkeun komponén layu atawa gugur salila gelombang soldering, sabalikna, jumlah lem teuing, utamana pikeun komponén leutik, gampang lengket Pad, nyegah sambungan listrik.

Lem atanapi titik bocor teu cekap

Alesan sareng Penanggulangan:

1, dewan percetakan teu cleaned rutin, kudu cleaned kalawan étanol unggal 8 jam.

2, koloid ngabogaan pangotor.

3, bubuka dewan bolong teu munasabah teuing leutik atawa tekanan dispensing teuing leutik, desain lem cukup.

4, aya gelembung dina koloid.

5. Lamun sirah dispensing diblokir, nu nozzle dispensing kudu cleaned langsung.

6, suhu preheating tina sirah dispensing teu cukup, suhu sirah dispensing kudu diatur dina 38 ℃.

kawat-gambar

Anu disebut gambar kawat nyaéta fenomena yén lem patch henteu pegat nalika dispensing, sareng lem patch dihubungkeun ku cara filamén dina arah sirah dispensing.Aya deui kawat, sarta lem patch katutupan dina Pad dicitak, nu bakal ngakibatkeun las goréng.Utamana lamun ukuranana leuwih badag, fenomena ieu leuwih gampang lumangsung nalika titik palapis sungut.Gambar tina lem patch utamana dipangaruhan ku sipat gambar résin komponén utama na jeung setting kaayaan palapis titik.

1, ningkatkeun stroke dispensing, ngurangan laju pindah, tapi bakal ngurangan ngéléhkeun produksi Anjeun.

2, viskositas anu langkung handap, thixotropy anu luhur tina bahan, anu langkung alit kacenderungan ngagambar, janten cobian milih napel patch sapertos kitu.

3, suhu thermostat rada luhur, kapaksa nyaluyukeun kana viskositas low, thixotropic tinggi patch lem, lajeng ogé mertimbangkeun periode neundeun lem patch sarta tekanan tina sirah dispensing.

caving

The fluidity patch bakal ngabalukarkeun runtuhna.Masalah umum runtuhna nyaéta nempatkeun panjang teuing saatos palapis titik bakal nyababkeun runtuh.Upami lem patch dipanjangkeun kana pad papan sirkuit anu dicitak, éta bakal nyababkeun las anu goréng.Jeung runtuhna patch napel pikeun maranéhanana komponén kalawan pin rélatif luhur, éta teu noél awak utama komponén, nu bakal ngabalukarkeun adhesion cukup, jadi laju runtuhna tina napel patch anu gampang ambruk hese diprediksi. jadi setelan awal jumlah palapis titik na oge hese.Dina panempoan ieu, urang kudu milih nu teu gampang ambruk, nyaeta, patch anu kawilang luhur dina solusi ngocok.Pikeun runtuhna disababkeun ku nempatkeun lila teuing sanggeus palapis titik, urang bisa ngagunakeun waktu anu singget sanggeus palapis titik pikeun ngalengkepan éta patch lem, curing ulah.

Komponén offset

Komponén offset mangrupikeun fenomena anu teu pikaresepeun anu gampang lumangsung dina mesin SMT-speed tinggi, sareng alesan utama nyaéta:

1, nyaéta dewan dicitak gerakan-speed tinggi arah XY disababkeun ku offset, wewengkon palapis napel patch komponén leutik rawan fenomena ieu, alesan teh nya eta adhesion teu disababkeun ku.

2, jumlah lem dina komponén teu konsisten (sapertos: dua titik lem handapeun IC, hiji titik lem badag tur hiji titik lem leutik), kakuatan lem henteu saimbang lamun dipanaskeun sarta kapok, sarta tungtung kalawan kirang lem gampang offset.

Leuwih gelombang soldering off bagian

Alesanna kompleks:

1. Gaya napel patch teu cukup.

2. Geus impacted saméméh gelombang soldering.

3. Aya leuwih résidu on sababaraha komponén.

4, koloid henteu tahan kana dampak suhu luhur

Campuran lem patch

pabrik béda tina patch lem dina komposisi kimia boga bédana hébat, pamakéan dicampur gampang pikeun ngahasilkeun loba goréng: 1, curing kasusah;2, relay napel teu cukup;3, leuwih gelombang soldering kaluar serius.

Leyuran nyaéta: tuntas ngabersihan dewan bolong, scraper, dispensing jeung bagian séjén anu gampang ngabalukarkeun campur kode, sarta ulah aya Pergaulan merek béda tina patch lem.