One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Kontrol kualitas komponén tilu metode

Kontrol kualitas komponén tilu metode!Nu meuli, mangga jaga

Jalinan henteu normal, permukaanna bertekstur, chamfer henteu buleud, sareng parantos digosok dua kali.Angkatan produk ieu palsu.

Ayeuna, sababaraha pabrik anu teu sopan, pikeun milarian kauntungan anu luhur, nyobian ngadamel komponén palsu sareng cacad, supados komponén sareng komponén palsu ngalir ka pasar, nyababkeun résiko anu ageung pikeun kualitas sareng reliabilitas produk.

Kadua, pamariksaan urang bertindak salaku diskriminator industri, tanggung jawab pikeun kadali kualitas komponén, kalayan instrumen canggih sareng alat-alat sareng pangalaman uji anu beunghar, ngeureunkeun sakumpulan komponén palsu, pikeun ngawangun halangan padet pikeun kasalametan komponén.

fgh (1) 

Inspeksi penampilan, intercept penampilan alat refurbished

Beungeut komponén biasa biasana dicitak sareng produsén, modél, bets, kelas kualitas sareng inpormasi anu sanés.Pinna rapih sareng seragam.Sababaraha pabrik biaya bakal ngagunakeun inventaris alat-alat anu discontinued, ruksak sareng ngaleungitkeun alat-alat anu cacad, alat-alat kadua dipiceun tina sakabeh mesin sareng saterasna pikeun nyamar salaku produk asli pikeun dijual.Kamuflase hartosna biasana ngawengku polishing jeung ulang palapis cangkang pakét, ulang etching logo penampilan, ulang tinning pin, re-sealing jeung saterusna.

fgh (2)

Dina raraga gancang tur akurat ngaidentipikasi alat tiruan, insinyur urang pinuh nangkep téhnologi processing jeung percetakan unggal merek komponén, sarta pariksa unggal jéntré komponén di jéntré ku mikroskop.

Numutkeun insinyur: "Sababaraha barang anu dikirim ku palanggan pikeun pamariksaan teu jelas, sareng kedah ati-ati pisan pikeun terang yén éta palsu."Dina taun-taun ayeuna, paménta pikeun uji réliabilitas komponén ningkat laun-laun, sareng kami henteu wani nguji kami.Laboratorium terang yén tés penampilan mangrupikeun léngkah munggaran pikeun nganyaring komponén palsu, sareng ogé dasar sadaya metode ékspérimén.Éta kedah ngalaksanakeun misi "penjaga" dina téknologi anti-palsu, sareng layar jelas pikeun ngayakeun!

 fgh (3)

Analisis internal pikeun nyegah alat degradasi chip

Chip mangrupikeun komponén inti komponén, sareng éta ogé komponén anu paling berharga.

Sababaraha pabrik palsu dina pamahaman parameter kinerja produk aslina, ngagunakeun chip fungsi sarupa séjénna, atawa pabrik leutik chip imitasi pikeun produksi langsung, produk aslina tiruan;Atawa make chip cacad pikeun repackage salaku produk mumpuni;Atanapi alat-alat inti anu ngagaduhan fungsi anu sami, sapertos DSP, dibungkus deui nganggo piring panutup pikeun nyamar janten modél énggal sareng bets énggal.

Pamariksaan internal mangrupikeun tautan anu penting pikeun ngaidentipikasi komponén palsu, sareng ogé tautan anu paling penting pikeun mastikeun "konsistensi antara luar sareng jero" komponén.Tes bubuka mangrupikeun premis pamariksaan internal komponén.

fgh (4)

Bagian tina alat sealing kosong téh ngan ukuran hiji sisikian béas, sarta perlu ngagunakeun scalpel seukeut ka pry muka piring panutup dina beungeut alat, tapi teu bisa ngancurkeun chip ipis jeung regas jero, nu mangrupa teu kurang hésé ti operasi hipu.Sanajan kitu, pikeun muka alat sealing plastik, permukaan bahan sealing palastik perlu corroded kalawan suhu luhur jeung asam kuat.Pikeun ngahindarkeun tatu nalika operasi, insinyur kedah ngagem pakean pelindung anu kandel sareng masker gas beurat sapanjang taun, tapi ieu henteu nyegah aranjeunna nunjukkeun kamampuan tangan anu luar biasa.Insinyur ngaliwatan hese bubuka "operasi", hayu komponén "inti hideung" euweuh nyumputkeun.

fgh (5) 

Jero jeung luar pikeun nyegah defects struktural

X-ray scanning mangrupakeun sarana deteksi husus, nu bisa ngirimkeun atawa ngagambarkeun komponén ngaliwatan gelombang frékuénsi husus tanpa unpacking komponén, ku kituna pikeun manggihan struktur pigura internal, bahan beungkeutan jeung diaméterna, ukuran chip sarta perenah komponén. anu henteu saluyu sareng anu asli.

"Sinar-X nyaéta énergi anu luhur pisan sareng tiasa nembus pelat logam kandel sababaraha milimeter."Hal ieu ngamungkinkeun struktur komponén cacad pikeun nembongkeun bentuk aslina, salawasna teu bisa luput deteksi tina "panon seuneu".