One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Warta

  • Solusi UAV, sistem kontrol penerbangan UAV, panyadia layanan UAV ESC

    Dina widang drones ngembang pesat, XinDachang Téhnologi nangtung kaluar salaku panyadia solusi drone komprehensif ngarah.Cai mibanda kontrol hiber PCBA, ngalayang munara PCBA, motor drone, modul GPS, panarima RX, modul transmisi gambar, drone ESC, lensa drone, modul countermeasures drone, dron ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara fabrikasi PCB sareng assembly PCB? Ngartos Beda Antara Pabrikan PCB sareng Majelis PCB

    Dina widang manufaktur éléktronika, manufaktur PCB jeung prosés assembly PCB maénkeun peran penting dina aplikasi praktis produk éléktronik.Ngarti kana béda antara dua prosés ieu mangrupa kritik pikeun pausahaan pilari dipercaya, jasa assembly PCB efisien ...
    Maca deui
  • Naon gunana Raspberry Pi?

    Naon ari Raspberry Pi?|Open source website Raspberry Pi mangrupakeun komputer pisan mirah nu ngajalankeun Linux Ubuntu, tapi ogé nawarkeun set GPIO (Tujuan Umum Input / Output) pin nu ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun komponén éléktronik pikeun komputasi fisik sarta ngajajah Internet of Things (IoT). .Buah raspberry...
    Maca deui
  • PCB panel tunggal jumper set spésifikasi jeung analisis skill

    PCB panel tunggal jumper set spésifikasi jeung analisis skill

    Dina desain PCB, sakapeung urang bakal sapatemon sababaraha desain single-sided dewan, nyaeta, panel tunggal dawam (LED design dewan lampu kelas leuwih);Dina tipe ieu dewan, ngan hiji sisi wiring nu bisa dipaké, jadi Anjeun kudu make jumper a.Dinten, urang bakal mawa anjeun ngartos PCB nyanyi ...
    Maca deui
  • Laju inovasi industri PCB ngagancangkeun: téknologi anyar, bahan anyar sareng manufaktur héjo nuju pangwangunan kahareup.

    Laju inovasi industri PCB ngagancangkeun: téknologi anyar, bahan anyar sareng manufaktur héjo nuju pangwangunan kahareup.

    Dina kontéks gelombang digitalisasi sareng intelijen anu nyapu dunya, industri papan sirkuit cetak (PCB), salaku "jaringan saraf" alat éléktronik, ngamajukeun inovasi sareng parobihan dina laju anu teu pernah aya.Anyar-anyar ieu, aplikasi tina séri téknologi anyar ...
    Maca deui
  • Éta circuit board lolobana héjo?Aya seueur subtlety na

    Éta circuit board lolobana héjo?Aya seueur subtlety na

    Upami anjeun ditaroskeun naon warna papan sirkuit, kuring yakin yén réaksi munggaran sadayana héjo.Diaku, lolobana produk rengse dina industri PCB anu héjo.Tapi kalayan perkembangan téknologi sareng kabutuhan palanggan, rupa-rupa warna parantos muncul.Balik deui ka sumberna, w...
    Maca deui
  • Dupi PCB leyur?pangaweruh teuas komponén PCB leyur pikeun industri médis

    Dupi PCB leyur?pangaweruh teuas komponén PCB leyur pikeun industri médis

    Ayeuna aya langkung seueur telepon sélulér sareng laptop tibatan sakumna populasi di dunya.Saatos leres-leres ngagunakeun alat sélulér ieu, para panalungtik hasil ngahubungkeunana kana awak anu tiasa didaur ulang ahir, nyababkeun alat anu langkung ramah lingkungan dina industri manufaktur éléktronika....
    Maca deui
  • Diajar ieu, papan PCB plating teu lapisan!

    Diajar ieu, papan PCB plating teu lapisan!

    Salila prosés manufaktur papan PCB, loba kaayaan teu kaduga bakal lumangsung, kayaning tambaga electroplated, kimia plating tambaga, plating emas, tin-lead alloy plating sarta plating lapisan delamination lianna.Janten naon alesan pikeun stratifikasi ieu?Dina panyinaran ultravio...
    Maca deui
  • komponén SMT |beusi soldering unloading komponén ngaliwat sababaraha léngkah?

    komponén SMT |beusi soldering unloading komponén ngaliwat sababaraha léngkah?

    Kumaha cara ngagunakeun beusi patri pikeun ngaleungitkeun komponén éléktronik?Nalika miceun komponén tina papan sirkuit dicitak, make ujung beusi soldering kontak sambungan solder dina pin komponén.Saatos solder dina gabungan solder parantos lebur, cabut pin komponén dina ...
    Maca deui
  • Kumaha pentingna pangaruh kalembaban dina PCBA?

    PCB alatan precision sarta rigor, sarat kaséhatan lingkungan unggal workshop PCB pisan tinggi, sarta sababaraha bengkel malah kakeunaan "lampu konéng" sadayana dinten panjang.Kalembaban, ogé salah sahiji indikator anu kedah dikontrol sacara ketat, ayeuna urang bakal ngobrol ngeunaan ...
    Maca deui
  • PCBA anjeun sareng PCB kuring sigana béda?

    PCBA anjeun sareng PCB kuring sigana béda?

    Jaman robah, trend ieu surging, sarta ayeuna bisnis sababaraha usaha PCB unggulan geus dimekarkeun pisan lega, loba pausahaan nyadiakeun dewan PCB, SMT patch, BOM sarta jasa lianna, nu dewan PCB ogé ngawengku FPC dewan fléksibel tur PCBA.PCBA mangrupa "kenalan heubeul", ampir salaku ...
    Maca deui
  • PCB circuit board ogé panas, datang ka diajar!

    PCB circuit board ogé panas, datang ka diajar!

    The dissipation panas tina PCB circuit board mangrupakeun link pohara penting, jadi naon skill dissipation panas tina PCB circuit board, hayu urang ngabahas eta babarengan.Papan PCB anu loba dipaké pikeun dissipation panas ngaliwatan dewan PCB sorangan tambaga-katutupan / epoxy substrat lawon kaca atawa phe ...
    Maca deui