One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Instrumentasi PCBA

Instrumentation PCBA nujul kana assembly of circuit boards dipaké dina widang instrumentation.Ieu mangrupikeun salah sahiji platform hardware anu dipilih ku alat, anu ngalaksanakeun sababaraha fungsi uji sareng ngawaskeun alat, sareng ngaluarkeun data atanapi sinyal anu dikumpulkeun ka alat sareng sistem komputer pikeun ngolah.

Aya seueur jinis PCBA anu tiasa dianggo pikeun widang instrumentasi, ieu sababaraha diantarana:

  • Sénsor PCBA:PCBA ieu biasana dianggo pikeun nguji sareng ngawas kuantitas fisik sapertos suhu, kalembaban, tekanan, sareng tiasa ngarobih sinyal anu diawaskeun janten kaluaran sinyal digital.
  • Uji instrumen PCBA:Pikeun instrumen husus, biasana dirancang husus test PCBA dipaké pikeun nguji rupa fungsi, kinerja sarta parameter tina instrumen.
  • Kontrol PCBA:PCBA Ieu bisa ngadalikeun sagala rupa pungsi alat atawa ngalakukeun operasi tangtu, kaasup switching, nyaluyukeun, switching, aktivasina sarta fungsi séjén.
  • Akuisisi data PCBA:Akuisisi data PCBA biasana ngagabungkeun sensor, chip kontrol, sarta chip komunikasi dina urutan pikeun ngumpulkeun data ti sagala rupa instrumen sarta output kana instrumen atawa sistem komputer pikeun ngolah.

Sarat yén PCBA perlu minuhan ngawengku precision tinggi, stabilitas tinggi, pangabisa anti gangguan kuat, pangropéa gampang tur debugging.Salaku tambahan, PCBA dirancang pikeun nyumponan standar sareng spésifikasi dina widang instrumentasi, sapertos standar IPC-A-610 sareng MIL-STD-202.

dytrfg (1)
dytrfg (2)
dytrfg (3)