One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Buah prambus PI

  • Naon Raspberry PI?Naon anu tiasa dilakukeun ku Raspberry PI pikeun urang?Dimana anjeun tiasa mésér Raspberry PI?

    Naon Raspberry PI?Naon anu tiasa dilakukeun ku Raspberry PI pikeun urang?Dimana anjeun tiasa mésér Raspberry PI?

    Raspberry Pi mangrupikeun komputer leutik saukuran kartu kiridit, dirancang sareng dikembangkeun ku Yayasan Raspberry Pi di Inggris pikeun ngamajukeun pendidikan élmu komputer, khususna di sakola, ku kituna murid tiasa diajar program sareng pangaweruh komputer ngaliwatan prakték langsung. .Sanajan mimitina diposisikan salaku alat atikan, Raspberry PI gancang meunang leuwih peminat komputer, pamekar, do-it-yourself peminat sarta innovators sakuliah dunya alatan gelar luhur na ...
  • Buah prambus Pi 4B

    Buah prambus Pi 4B

    Raspberry Pi 4B mangrupikeun tambahan énggal pikeun kulawarga komputer Raspberry PI.Laju prosésor ningkat sacara signifikan dibandingkeun sareng Raspberry Pi 3B+ generasi saméméhna.Éta gaduh multimédia anu beunghar, seueur mémori sareng konektipitas anu langkung saé.Pikeun pangguna akhir, Raspberry Pi 4B nawiskeun kinerja desktop anu dibandingkeun sareng sistem x86PC tingkat éntri.

     

    Raspberry Pi 4B ngabogaan prosésor quad-core 64-bit ngajalankeun di 1.5Ghz;tampilan ganda kalawan resolusi 4K nepi ka 60fps refresh;Sadia dina tilu pilihan memori: 2GB / 4GB / 8GB;Onboard 2.4 / 5.0 Ghz dual-band nirkabel WiFi jeung 5.0 BLE énergi low Bluetooth;1 port Ethernet gigabit;2 palabuhan USB3.0;2 palabuhan USB 2.0;1 5V3A port kakuatan.

    Sistem kontrol listrik sareng éléktronik

    Sistem kontrol listrik sareng éléktronik

    Sistem kontrol listrik sareng éléktronik

    Sistem kontrol listrik sareng éléktronik

  • Panganyarna Raspberry Pi 5 Modél B 1GB 2GB 4GB 8GB RAM Kit Starter Desktop lengkep Raspberry Pi 5 Modul 5b + Pi5 4G 8G Raspberry Pi 5

    Panganyarna Raspberry Pi 5 Modél B 1GB 2GB 4GB 8GB RAM Kit Starter Desktop lengkep Raspberry Pi 5 Modul 5b + Pi5 4G 8G Raspberry Pi 5

    bubuka produk

    Raspberry Pi 5 dikuatkeun ku prosesor 64-bit quad-core Arm Cortex-A76 anu dijalankeun dina 2.4GHz, nyayogikeun kinerja CPU 2-3 kali langkung saé dibandingkeun sareng Raspberry Pi 4. Sajaba ti éta, kinerja grafik tina 800MHz Video Core. VII GPU geus nyata ningkat;Dual 4Kp60 tampilan kaluaran via HDMI;Kitu ogé rojongan kaméra canggih ti redesigned Raspberry PI prosesor sinyal gambar, nyadiakeun pamaké kalawan pangalaman desktop lemes jeung muka panto ka aplikasi anyar pikeun konsumén industri.

    Raspberry PI ngenalkeun chip Raspberry PI dina produk unggulan pikeun kahiji kalina!RP1 "southbridge" nyadiakeun lolobana I / O kamampuhan pikeun buah prambus PI 5 sarta ngajadikeun parobahan signifikan dina kinerja periferal sarta fungsionalitas.Leuwih ti ganda total rubakpita USB pikeun mindahkeun gancang ka drive UAS éksternal sarta périferal-speed tinggi lianna;The dedicated dual-kanal 1Gbps MIPI kaméra jeung tampilan panganteur dina model saméméhna geus diganti ku sapasang quad-kanal 1.5GbpsMIPI transceiver, tripling total rubakpita jeung ngarojong sagala kombinasi nepi ka dua kaméra atawa mintonkeun;kinerja puncak kartu SD urang dua kali ku ngarojong SDR104 mode-speed tinggi;Pikeun kahiji kalina, platform nembongkeun panganteur PCI Express2.0 kawat tunggal pikeun ngarojong périferal rubakpita tinggi.

    2.4GHz quad-core, 64-bit Arm Cortex-A76 CPU sareng 512KB L2 cache sareng 2MB dibagikeun L3 cache

    Video Core VII GPU, ngadukung Open GL ES 3.1, Vulkan 1.2

    Dual 4Kp60 HDMI@ kaluaran tampilan kalayan dukungan HDR

    4Kp60 HEVC decoder

    LPDDR4X-4267 SDRAM (.Sadia sareng 4GB sareng 8GB RAM nalika diluncurkeun)

    Dual-band 802.11ac Wi-Fi⑧

    Bluetooth 5.0 / Bluetooth Énergi Lemah (BLE)

    Slot kartu MicroSD, ngarojong mode SDR104-speed tinggi

    Dua port USB 3.0, ngarojong operasi sinkron 5Gbps

    2 palabuhan USB 2.0

    Gigabit Ethernet, dukungan PoE + (diperlukeun PoE + HAT misah)

    2 x 4-kanal kaméra MIPI / transceiver tampilan

    panganteur PCIe 2.0 x1 pikeun périferal gancang (misah M.2 HAT atawa adaptor séjén diperlukeun

    Catu daya 5V / 5A DC, panganteur USB-C, ngadukung catu daya

    Raspberry PI baku 40 jarum

    Jam real-time (RTC), didamel ku batré éksternal

    Tombol daya

  • Buah prambus Pi CM3

    Buah prambus Pi CM3

    Modul CM3 sareng CM3 Lite ngagampangkeun insinyur pikeun ngembangkeun modul sistem produk akhir tanpa kedah difokuskeun desain antarmuka kompleks prosesor BCM2837 sareng konsentrasi dina papan IO na.Antarmuka desain sareng parangkat lunak aplikasi, anu bakal ngirangan pisan waktos pangwangunan sareng nyangking kauntungan biaya pikeun perusahaan.

  • Buah prambus PI CM4 IO DEWAN

    Buah prambus PI CM4 IO DEWAN

    ComputeModule 4 IOBoard nyaéta baseboard Raspberry PI ComputeModule 4 resmi anu tiasa dianggo sareng Raspberry PI ComputeModule 4. Ieu tiasa dianggo salaku sistem pangembangan ComputeModule 4 sareng terpadu kana produk terminal salaku papan sirkuit anu dipasang.Sistem ogé bisa dijieun gancang ngagunakeun komponén kaluar-nu-rak kayaning papan ékspansi Raspberry PI jeung modul PCIe.Antarbeungeut utamana aya di sisi anu sami pikeun gampang dianggo ku pangguna.

  • Buah prambus PI POE + HAT

    Buah prambus PI POE + HAT

    Sateuacan masang PoE + HAT, pasang tihang tambaga anu disayogikeun dina opat juru papan sirkuit.Saatos nyambungkeun PoE + HAT ka port 40Pin sareng 4-pin PoE tina Raspberry PI, PoE + HAT tiasa dihubungkeun ka alat PoE ngalangkungan kabel jaringan pikeun catu daya sareng jaringan.Nalika nyabut PoE + HAT, tarik POE + Hat sacara merata pikeun ngaleupaskeun modul lancar tina pin Raspberry PI sareng ulah ngabengkokkeun pin.

  • Buah prambus Pi Zero 2W

    Buah prambus Pi Zero 2W

    Dumasar seri Zero saméméhna, Raspberry Pi Zero 2W taat kana konsép desain seri Zero, ngahijikeun chip BCM2710A1 sareng 512MB RAM dina papan anu alit, sareng pinter nempatkeun sadaya komponén dina hiji sisi, sahingga tiasa ngahontal tingkat luhur sapertos kitu. kinerja dina pakét leutik.Sajaba ti éta, éta ogé unik dina dissipation panas, ngagunakeun lapisan tambaga internal kandel keur ngalaksanakeun panas ti processor, tanpa pikahariwangeun ngeunaan masalah suhu luhur disababkeun ku kinerja tinggi.

  • runtuyan buah prambus Pi Pico

    runtuyan buah prambus Pi Pico

    Ieu mangrupikeun papan pangembangan mikrokontroler munggaran dumasar kana chip anu dikembangkeun ku Raspberry Pi pikeun nambihan chip nirkabel Infineon CYW43439.CYW43439 ngarojong IEEE 802.11b /g/n.

    Ngarojong fungsi pin konfigurasi, bisa mempermudah pamaké ngembangkeun fléksibel tur integrasi

    Multitasking teu butuh waktu, jeung neundeun gambar leuwih gancang jeung gampang.

  • Buah prambus Pi Ngawangun HAT

    Buah prambus Pi Ngawangun HAT

    Portopolio LEGO Education SPIKE ngagaduhan rupa-rupa sensor sareng motor anu anjeun tiasa ngontrol nganggo perpustakaan Build HAT Python dina Raspberry Pi.Jelajahi dunya di sabudeureun anjeun nganggo sensor pikeun ngadeteksi jarak, gaya, sareng warna, sareng pilih tina sababaraha ukuran motor anu cocog sareng jinis awak.Build HAT ogé ngadukung motor sareng sénsor dina kit Inventor Robot LEGOR MINDSTORMSR, sareng seueur alat LEGO sanés anu nganggo konektor LPF2.

  • Buah prambus Pi CM4

    Buah prambus Pi CM4

    Kuat sareng ukuranana leutik, Raspberry Pi Compute Module 4 ngagabungkeun kakuatan Raspberry PI 4 dina papan anu kompak sareng kompak pikeun aplikasi anu jero.Raspberry Pi Compute Module 4 ngahijikeun kaluaran pidéo ganda ARM Cortex-A72 quad-core sareng sababaraha antarmuka anu sanés.Éta sayogi dina 32 versi sareng sauntuyan RAM sareng pilihan lampu kilat eMMC, sareng sareng atanapi henteu nganggo konektipitas nirkabel.

  • Buah prambus PI Rasa HAT

    Buah prambus PI Rasa HAT

    Distributor resmi resmi Raspberry Pi, pantes dipercaya!

    Ieu mangrupikeun papan ékspansi sensor Raspberry Pi asli anu tiasa ngahijikeun giroskop, accelerometers, magnetometer, barometer, sareng sénsor suhu sareng kalembaban, ogé périferal on-board sapertos matriks LED 8 × 8 RGB sareng rocker 5 arah.

  • Raspberry Pi Zero W

    Raspberry Pi Zero W

    Raspberry Pi Zero W mangrupikeun sayang anyar tina kulawarga Raspberry PI, sareng nganggo prosesor BCM2835 ARM11-inti anu sami sareng miheulaanna, ngajalankeun 40% langkung gancang tibatan sateuacanna.Dibandingkeun sareng Raspberry Pi Zero, éta nambihan WIFI sareng Bluetooth anu sami sareng 3B, anu tiasa diadaptasi pikeun langkung seueur widang.