One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Buah prambus Pi 4B

Katerangan pondok:

Raspberry Pi 4B mangrupikeun tambahan énggal pikeun kulawarga komputer Raspberry PI.Laju prosésor ningkat sacara signifikan dibandingkeun sareng Raspberry Pi 3B+ generasi saméméhna.Éta gaduh multimédia anu beunghar, seueur mémori sareng konektipitas anu langkung saé.Pikeun pangguna akhir, Raspberry Pi 4B nawiskeun kinerja desktop anu dibandingkeun sareng sistem x86PC tingkat éntri.

 

Raspberry Pi 4B ngabogaan prosésor quad-core 64-bit ngajalankeun di 1.5Ghz;tampilan ganda kalawan resolusi 4K nepi ka 60fps refresh;Sadia dina tilu pilihan memori: 2GB / 4GB / 8GB;Onboard 2.4 / 5.0 Ghz dual-band nirkabel WiFi jeung 5.0 BLE énergi low Bluetooth;1 port Ethernet gigabit;2 palabuhan USB3.0;2 palabuhan USB 2.0;1 5V3A port kakuatan.

Sistem kontrol listrik sareng éléktronik

Sistem kontrol listrik sareng éléktronik

Sistem kontrol listrik sareng éléktronik

Sistem kontrol listrik sareng éléktronik


Rincian produk

Tag produk








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami