One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Internét tina hal PCBA

Internet of Things PCBA ngarujuk kana papan sirkuit dicitak (PCBA) anu dianggo dina sistem Internet of Things, anu tiasa ngahontal interkonéksi sareng pangiriman data antara sababaraha alat.PCBA ieu biasana ngabutuhkeun reliabilitas anu luhur, konsumsi kakuatan anu rendah sareng chip anu dipasang pikeun ngahontal intelijen sareng interkonéksi alat IoT.

Ieu sababaraha model PCBA anu cocog pikeun Internet of Things:

PCBA low-kakuatan

Dina aplikasi Internet of Things, sering kedah dijalankeun dina modeu catu daya batre kanggo waktos anu lami.Ku alatan éta, konsumsi kakuatan low PCBA geus jadi salah sahiji pilihan mainstream pikeun aplikasi IoT.

Dipasang PCBA

Embedded PCBA mangrupikeun papan sirkuit anu dicitak khusus anu dijalankeun dina sistem anu dipasang sareng tiasa ngahontal manajemén otomatis tina sababaraha tugas.Dina alat IoT, embedded kontrol PCBA bisa ngahontal integrasi otomatis tur kolaborasi rupa sensor jeung alat éléktronik.

PCBA modular

PCBA modular ngabantosan ngagampangkeun komunikasi antara alat-alat dina aplikasi Internet of Things.Alat IoT biasana kalebet rupa-rupa sensor sareng aktuator, anu dihijikeun dina PCBA atanapi prosesor bungkusan pikeun ngahontal kombinasi fisik anu minimal.

PCBA kalawan sambungan komunikasi

Internet of Things diwangun dina sababaraha alat sambungan.Ku alatan éta, sambungan komunikasi dina Internet of Things PCBA geus jadi salah sahiji elemen penting dina aplikasi IoT.Koneksi komunikasi ieu tiasa kalebet protokol sapertos Wi-Fi, konsumsi daya rendah Bluetooth, LoRa, ZigBee sareng Z-WAVE.

wulianwang1

Pondokna, nurutkeun kaperluan aplikasi IoT husus, PCBA paling merenah perlu dipilih pikeun ngahontal interkonéksi alat alus tur kapasitas pangiriman data.