One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

runtuyan ucing Luban

  • Wildfire LubanCat LubanCat 1 komputer kartu online NPU RK3566 dewan ngembangkeun

    Wildfire LubanCat LubanCat 1 komputer kartu online NPU RK3566 dewan ngembangkeun

    1. Luban Cat 1 mangrupikeun kakuatan rendah, kinerja tinggi, dina papan sajumlah ageung périferal anu biasa dianggo, tiasa dianggo salaku komputer papan tunggal berprestasi tinggi sareng motherboard anu dipasang, utamina pikeun produsén sareng pamekar tingkat éntri anu dipasang, bisa dipaké pikeun tampilan, kontrol, transmisi jaringan, jsb
    2. Rockchip RK3566 dipaké salaku chip utama, kalawan port Gigabit Ethernet, USB3.0, USB2.0Mini PCle, HDMI, panganteur layar MIPI sarta panganteur kaméra MIPI, panganteur audio, panarimaan infra red, kartu TF na périferal séjén, ngarah ka 4OPin teu dipaké. pin, cocog sareng panganteur Raspberry PI.
    3. Dewan sayogi dina sababaraha konfigurasi mémori sareng panyimpenan sareng tiasa ngajalankeun sistem Linux atanapi Android kalayan gampang.
    4. Diwangun-di kakuatan komputasi NPU mandiri nepi ka 1TOPS bisa dipaké pikeun aplikasi AI lightweight.
    5. Dukungan resmi pikeun mainstream Android 11, Debain, gambar sistem operasi Ubuntu, tiasa diterapkeun kana lingkungan aplikasi anu béda.
    6. Sumber terbuka pinuh, nyayogikeun tutorial resmi, nyayogikeun kit pangembangan supir SDK lengkep, desain skématik sareng sumber daya sanésna pikeun ngagampangkeun panggunaan pangguna sareng pamekaran sekundér.
  • Wildfire LubanCat 2 dimekarkeun dewan kartu komputer processing gambar RK3568

    Wildfire LubanCat 2 dimekarkeun dewan kartu komputer processing gambar RK3568

    1. Luban Cat 2 mangrupikeun komputer papan tunggal anu berkinerja tinggi sareng motherboard anu dipasang pikeun tampilan, kontrol, pangiriman jaringan, neundeun file, komputasi tepi sareng skenario anu sanés..
    2. Rockchip RK3568 salaku chip utama, pamakéan prosés produksi 22nm, frékuénsi utama nepi ka 1.8GHz, terpadu quad-core 64-bit nangtung Cortex-A55 processor na Mali G52 2EE prosesor grafik, ngarojong 4K decoding jeung 1080P encoding, ngarojong dual. tampilan frékuénsi, diwangun-di bebas NPU, Bisa dipaké pikeun aplikasi AI lightweight.
    3. Nyayogikeun sababaraha kombinasi mémori sareng panyimpenan, konfigurasi hardware on-board saimbang, sareng rentang aplikasi anu lega.
    4. Diwangun-di kakuatan komputasi NPU mandiri nepi ka 1TOPS bisa dipaké pikeun aplikasi AI lightweight.
    5. integrasi tinggi, ngabogaan panganteur ékspansi euyeub, kalawan dual port jaringan megabit garing, HDMI, USB3.0, MINI5PCI-E, panganteur M.2, MIPI sarta périferal sejen, jang meberkeun dilegakeun pamakéan pamandangan dewan, awak leutik ogé bisa ngirim kaluar kinerja hébat.
    6. Rojongan resmi pikeun mainstream Android 11, Debain, gambar sistem operasi Ubuntu, bisa dilarapkeun ka rupa-rupa lingkungan aplikasi béda.
  • Wildfire LubanCat LubanCat 1 dimekarkeun dewan kartu komputer processing gambar RK3566

    Wildfire LubanCat LubanCat 1 dimekarkeun dewan kartu komputer processing gambar RK3566

    · Luban Cat 1 mangrupikeun kakuatan rendah, kinerja tinggi, dina papan sajumlah ageung périferal anu biasa dianggo, tiasa dianggo salaku komputer papan tunggal anu berprestasi tinggi sareng motherboard anu dipasang, utamina pikeun produsén sareng pamekar tingkat éntri anu dipasang. , tiasa dianggo pikeun tampilan, kontrol, pangiriman jaringan sareng skenario anu sanés.

    · Rockchip RK3566 dipaké salaku chip utama, kalawan port Gigabit Ethernet, USB3.0, USB2.0, Mini PCle, HDMI, panganteur layar MIPI, panganteur kaméra MIPI, panganteur audio, panarimaan infra red, kartu TF jeung périferal séjén, ngarah ka 40Pin henteu dianggo pin, cocog sareng panganteur Raspberry PI.

    · Dewan sayogi dina sababaraha konfigurasi mémori sareng panyimpenan sareng tiasa ngajalankeun sistem Linux atanapi Android kalayan gampang.

    · Diwangun-di kakuatan komputasi NPU mandiri nepi ka 1TOPS pikeun aplikasi AI lightweight.

    · Rojongan resmi pikeun mainstream Android 11, Debain, gambar sistem operasi Ubuntu, bisa dilarapkeun ka lingkungan aplikasi béda.

    · Pinuh open source, nyadiakeun tutorials resmi, nyadiakeun SDK kit ngembangkeun supir lengkep, desain schematic jeung sumber sejenna, gampang pikeun pamaké ngagunakeun tur ngembangkeun sekundér.

  • Wildfire LubanCat Zero Vérsi Wireless tina kartu komputer prosesor gambar RK3566 dewan ngembangkeun

    Wildfire LubanCat Zero Vérsi Wireless tina kartu komputer prosesor gambar RK3566 dewan ngembangkeun

    LubanCat Zero W kartu komputer utamana pikeun makers na embedded Éntri-tingkat pamekar, bisa dipaké pikeun tampilan, kontrol, transmisi jaringan jeung skenario sejenna.

    Rockchip RK3566 dipaké salaku chip utama, kalawan dual-band WiFi + modul nirkabel BT4.2, USB2.0, Tipe-C, Mini HDMI, panganteur layar MIPI sarta panganteur kaméra MIPI sarta périferal séjén, ngarah kana 40pin henteu kapake pin, cocog sareng panganteur buah prambus PI.

    Dewan nyadiakeun rupa-rupa memori jeung neundeun pilihan konfigurasi, minyak atsiri ukuran 70 * 35mm, leutik tur hipu, kinerja tinggi, konsumsi kakuatan low, bisa kalayan gampang ngajalankeun Linux Ubuntu atawa sistem Android.

    Diwangun-di kakuatan komputasi NPU mandiri nepi ka 1TOPS bisa dipaké pikeun aplikasi AI lightweight.

    Dukungan resmi pikeun mainstream Android 11, Debain, gambar sistem operasi Ubuntu, tiasa diterapkeun kana lingkungan aplikasi anu béda.