One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Arduino

  • Asli Arduino NANO RP2040 ABX00053 Bluetooth WiFi papan pamekaran RP2040 chip

    Asli Arduino NANO RP2040 ABX00053 Bluetooth WiFi papan pamekaran RP2040 chip

    Dumasar Raspberry PI RP2040

    Dual-core 32-bit Arm * Cortex "-M0 +

    Bluetooth lokal, WiFi, U-blox Nina W102

    Akselerometer, giroskop

    ST LSM6DSOX 6-sumbu IMU

    Ngolah protokol énkripsi (Microchip ATECC608A)

    Diwangun-di buck converter (efisiensi tinggi, noise low)

    Rojongan Arduino IDE, ngarojong MicroPython

  • Arduino Asli MKR WAN 1300 ABX00017 Antena Dipole GSM X000016

    Arduino Asli MKR WAN 1300 ABX00017 Antena Dipole GSM X000016

    Fitur utama

    Broadband Ukuran : 130 x 16 x 5 mm

    Gampang dipasang

    Panjang kabel: 120 mm / 4,75 inci

    RoHs patuh

    Jenis kabel: kabel coaxial mikro 1.13

    efisiensi alus

    Panyambung: Miniatur UFL

    Panyambung: Miniatur UFL

    Suhu operasi: -40/85 ℃

    Ngarojong pita dua sisi

    Ipx-MHF
  • Arduino PORTENTA H7 ABX00042 papan pamekaran STM32H747 dual-core WIFI Bluetooth

    Arduino PORTENTA H7 ABX00042 papan pamekaran STM32H747 dual-core WIFI Bluetooth

    dewan ngembangkeun Italia Asli

    Pemrograman dina basa tingkat luhur sareng intelijen buatan nalika ngalaksanakeun operasi latén-rendah dina hardware anu tiasa disaluyukeun

    Dua inti paralel

    Prosesor utama Portenta H7 nyaéta unit dual-core anu diwangun ku Cortex⑧M7 jalan dina 480 sareng Cortex⑧M4 jalan dina 240 MHz.Dua inti komunikasi ngaliwatan mékanisme panggero prosedur jauh anu ngamungkinkeun nelepon seamless kana fungsi dina processor séjén

    akselerator grafik

    Portenta H7 tiasa nyambungkeun monitor éksternal pikeun ngawangun komputer anu dipasang khusus sareng antarmuka pangguna.Éta sadayana berkat GPUChrom-ART Accelerator dina prosésor.Salian GPU, chip ogé kalebet encoder sareng decoder JPEG khusus

  • Asli Arduino UNO R4 WIFI/Minima motherboard ABX00087/80 diimpor ti Italia

    Asli Arduino UNO R4 WIFI/Minima motherboard ABX00087/80 diimpor ti Italia

    Arduino UNO R4 Minima Microprocessor Renesas RA4M1 on-board ieu nawiskeun kakuatan pamrosésan anu ningkat, mémori anu dimekarkeun, sareng périferal tambahan.Dipasang mikroprosesor 48 MHz Arm⑧Cortex⑧ M4.UNO R4 boga memori leuwih ti UNO R3, kalawan 256kB memori flash, 32kB SRAM, sarta 8kB memori data (EEPROM).

    ArduinoUNO R4 WiFi ngagabungkeun Renesas RA4M1 jeung ESP32-S3 pikeun nyieun hiji alat sadaya-dina-hiji pikeun makers kalawan kakuatan processing ditingkatkeun jeung rupa-rupa périferal anyar.UNO R4 WiFi ngamungkinkeun para produsén pikeun usaha kana kemungkinan kreatif anu henteu terbatas.

  • Papan pangembangan Arduino MKR Zero asli ABX00012 Musik/Digital audio I2S/SD bus

    Papan pangembangan Arduino MKR Zero asli ABX00012 Musik/Digital audio I2S/SD bus

    Arduino MKR ZERO didamel ku ATmel's SAMD21 MCU, anu gaduh inti ARMR CortexR M0+ 32-bit.

    MKR ZERO masihan anjeun kakuatan nol dina format anu langkung alit diwangun dina faktor wujud MKR Papan MKR ZERO mangrupikeun alat pendidikan pikeun diajar ngembangkeun aplikasi 32-bit.

    Kantun sambungkeun ka komputer nganggo kabel micro-USB atanapi kakuatanana ngaliwatan batré litium polimér.Kusabab aya sambungan antara converter analog batré jeung circuit board, tegangan batré ogé bisa diawaskeun.

    Fitur utama:

    1. Ukuran leutik

    2. Kamampuhan angka crunching

    3. Konsumsi kakuatan low

    4. Manajemén batré terpadu

    5. USB host

    6. Manajemén SD terpadu

    7. Programmable SPI, I2C na UART

  • Italia aslina Arduino Leonardo papan pamekaran A000052/57 mikrokontroler ATmega32u4

    Italia aslina Arduino Leonardo papan pamekaran A000052/57 mikrokontroler ATmega32u4

    ATMega32U4

    Mikrokontroler 8-bit AVR-kinerja luhur, kakuatan-rendah.

    Diwangun-di komunikasi USB

    ATmega32U4 gaduh fitur komunikasi USB anu diwangun anu ngamungkinkeun Micro muncul salaku mouse / keyboard dina mesin anjeun.

    Panyambung batré

    Arduino Leonardo gaduh konektor colokan tong anu cocog pikeun dianggo sareng batré 9V standar.

    EEPROM

    ATmega32U4 gaduh EEPROM 1kb anu henteu dipupus upami aya gangguan listrik.

  • Arduino Nano asli Italia Unggal papan pamekaran ABX00028/33 ATmega4809

    Arduino Nano asli Italia Unggal papan pamekaran ABX00028/33 ATmega4809

    Arduino Nano Every mangrupikeun évolusi papan Arduino Nano tradisional tapi kalayan prosésor anu langkung kuat, ATMega4809, anjeun tiasa ngadamel program anu langkung ageung tibatan Arduino Uno (boga 50% langkung mémori program) sareng langkung seueur variabel (200% langkung RAM). .

    Arduino Nano cocog pikeun seueur proyék anu peryogi papan mikrokontroler anu alit sareng gampang dianggo.Nano Every leutik tur murah, sahingga cocog pikeun panemuan wearable, robot béaya rendah, Alat Musik éléktronik, sarta pamakéan umum pikeun ngadalikeun bagéan leutik tina proyék badag.