One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Taros Kami

DETAIL KONTAK

Shenzhen Xinda Chang Téhnologi Co., Ltd.

4 / F, Gedong B, Fuyong Heping Dayyou Industri sareng Perdagangan, Kacamatan Bao 'an, Shenzhen

Sadia jam 9.00 nepi ka jam 18.00

DETAIL KONTAK

Hayu urang ngahubungan

Pikeun leuwih ti 20 taun, urang geus digawé teuas pikeun mastikeun yén desain éléktronik unggal customer urang, ngayakeun komponén, manufaktur PCB sarta manajemén anu gampang, langkung mirah tur leuwih salempang-gratis;kami geus pasamoan médis sarta kaséhatan, éléktronika otomotif, imah pinter, kontrol industri, kecerdasan jieunan, Internet of Things jeung industri lianna.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami