One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Industri Aplikasi

Industri aplikasi utama

app5

Industri éléktronik:kaasup komputer, handphone, komputer tablet, imah pinter, alat-alat audio jeung produk éléktronik konsumén lianna.”

Industri komunikasi:alat jaringan nirkabel, alat komunikasi mobile, komunikasi satelit, jsb.

aplikasi4
aplikasi1

Otomatisasi industri: kaasup controller industri, robot, programmable logika controller, jsb.

Perawatan médis:kaasup alat médis, alat monitoring médis, jsb.

apl7
app5

Manajemén énergi: kaasup méter pinter, tumpukan ngecas, sistem monitoring énergi, jsb.

Penerbangan militér:radar, misil, komunikasi satelit sareng widang anu aya hubunganana.

aplikasi2
aplikasi6

Alat sareng meter: méter listrik, méter cai, jsb.

Produksi mesin:kaasup manufaktur mesin industri, manufaktur mesin otomatis, manufaktur mesin ngolah logam, jsb.

aplikasi6
aplikasi3

Éléktronika otomotif:manufaktur kendaraan bermotor, manufaktur suku cadang mobil, jsb.