One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Automotive Electronics PCBA

Éléktron otomatis ngarujuk kana alat éléktronik anu dianggo dina mobil, kalebet modul kontrol mesin, sistem hiburan inpormasi, sistem kaamanan, sensor, jsb. Alat ieu kedah nganggo papan sirkuit (PCBA) pikeun ngalaksanakeun fungsina.

PCBA, nu cocog pikeun éléktronika mobil, merlukeun ciri handap:

  • Reliabiliti luhur:Lingkungan operasi produk éléktronik otomotif rumit, sareng kaayaan lingkungan anu parah sapertos tekanan tinggi, suhu luhur, sareng kalembaban anu luhur diperyogikeun.Ku alatan éta, PCBA perlu reliabilitas tinggi tur bisa ngajalankeun stably.
  • Kamampuhan anti gangguan anu kuat:Mobilna dilengkepan ku rupa-rupa pamancar sareng panarima, sapertos radio, radar, GPS, jsb. Ieu gaduh gangguan anu kuat, janten PCBA kedah sacara efektif nolak gangguan ieu.
  • Minimalisasi:Rohangan di jero mobil relatif leutik, jadi PCBA kudu boga ciri miniaturization, nu bisa ngahontal fungsi sirkuit diperlukeun dina spasi kawates.
  • Konsumsi kakuatan low:Alat-alat éléktronik mobil kedah dianggo salami kendaraan, janten kedah ngahémat énergi sareng ngirangan konsumsi sareng ngahémat konsumsi énergi.
  • Pangropéa:Perbaikan alat-alat éléktronik otomotif kedah merenah sareng gancang, sareng PCBA kedah gaduh ciri-ciri gampang disassembly sareng perawatan.

Dumasar sarat ieu, PCBA, nu cocog pikeun alat-alat éléktronik otomotif, kudu milih reliabiliti tinggi jeung komponén lalawanan suhu alus, sarta ngadopsi desain husus sarta prosés manufaktur pikeun mastikeun kualitas jeung reliabilitas PCBA.Dina waktos anu sami, perlu mertimbangkeun perenah PCB sareng optimasi garis pikeun mastikeun stabilitas sareng anti gangguan.

pcba1

Ieu sababaraha modél PCBA anu seueur dianggo dina éléktronika otomotif:

FR-4 Fluoro Bahan PCBA

Ieu mangrupakeun bahan circuit board baku.Éta gaduh résistansi korosi anu saé, agrésif sareng insulasi, sareng tiasa tahan lingkungan kerja mobil umum.

PCBA suhu luhur

Cocog jeung lingkungan suhu luhur dina produk éléktronik otomotif.PCBA jenis ieu biasana ngagunakeun polyimide salaku bahan substrat, nu boga résistansi suhu luhur alus.

sirkuit terpadu (IC) PBCA

Éta cocog pikeun éléktronika otomotif anu cocog pikeun aplikasi sirkuit terpadu dénsitas tinggi.Cai mibanda kinerja alus teuing jeung boga kaunggulan -speed tinggi, dénsitas luhur sarta ukuran leutik.

substrat logam PCBA

Ieu cocog pikeun éléktronika otomotif anu merlukeun kakuatan tinggi na kinerja dissipation panas.PCBA sapertos nganggo aluminium sareng logam tambaga salaku bahan substrat, anu gaduh konduktivitas termal anu saé sareng kinerja dissipation panas.

PCBA

PCBA dirancang pikeun aplikasi sapertos sistem hiburan mobil, pangrékam nyetir, sistem navigasi, jsb.

Jenis PCBA ieu gaduh ciri sareng skenario aplikasi anu béda.Éta tiasa milih modél PCBA anu paling cocog dumasar kana syarat éléktronik mobil khusus.