One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Raspberry Pi 4B: Komputer mikro leutik sareng kuat

Katerangan pondok:

Panjelasan Produk
Ieu mangrupakeun motherboard microcomputer dumasar kana ARM, ngagunakeun SD / kartu MicroSD salaku hard disk memori.Aya 1/2/4 USB interfaces sarta 10/100 panganteur Ethernet sabudeureun motherboard kartu (tipe A teu boga port jaringan), nu bisa disambungkeun Keyboard, mouse jeung kabel jaringan, kitu ogé panganteur kaluaran TV pikeun sinyal analog video sareng panganteur kaluaran video definisi tinggi HDMI.Komponén di luhur téh sadayana terpadu dina motherboard nu ngan rada gedé ti kartu kiridit.Cai mibanda sagala pungsi dasar PC sarta ngan perlu disambungkeun ka TV.sareng keyboard, anjeun tiasa ngalakukeun seueur fungsi sapertos spreadsheet, pamrosésan kecap, maén kaulinan, maén pidéo definisi luhur, sareng seueur deui.Modél buah prambus Pi B ngan nyadiakeun dewan komputer, euweuh catu daya memori, keyboard, chassis atawa sambungan.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran: buah prambus Pi4B
SOC: Broadcom BCM2711
CPU: 64-bit 1.5GHz quad-core (prosés 28nm)
CPU: Broadcom VideoCore V@500MHz
Bluetooth: Bluetooth 5.0
panganteur USB: USB2.0 * 2USB3.0 * 2
HDMI: mikro HDMI * 2 ngarojong 4K60
Panganteur catu daya: Tipe C (5V 3A)
Multimédia: H.265 (4Kp60 decode);
H.264 (1080p60 decode, 1080p30 encode);
OpenGL ES, 3.0 graphicsencode);
OpenGL ES, 3.0 grafik
jaringan Wifi: 802.11AC nirkabel 2.4GHz / 5GHz dual-band Wifi
Jaringan kabel: True Gigabit Ethernet (port jaringan tiasa dihontal
Ethernet poe: Ethernet via HAT tambahan

Fitur konci Raspberry Pi 4B:
Laju ngolah langkung gancang:
1. Panganyarna Broadcom 2711 quad-core Cortex A72 (ARM V8-A) 64-bit processor SoC clocked pa 1.5GHz ngaronjatkeun konsumsi kakuatan;sareng termal dina Pi 4 + B hartosna yén CPU dina BCM2837 SoC ayeuna tiasa dijalankeun dina 1,5 GHz.
2. kinerja video on Pi 4 B geus ditingkatkeun ku rojongan dual monitor dina resolusi nepi ka 4K via sapasang palabuhan;hardware video decoding nepi ka 4Kp60, rojongan pikeun H 265 decoding (4kp 60);H.264 jeung MPEG-4 decoding (1080p60).

Wireless langkung gancang:
1. Dibandingkeun jeung model Pi 3 saméméhna, parobahan signifikan dina Pi 4 B mangrupa citakan anyar, gancang;chip nirkabel dual-band nu ngarojong 802.11 b/g/n/ac LAN nirkabel.
2. Dual-band 2.4GHz na 5GHz LAN nirkabel ngarojong sambungan jaringan gancang kalayan gangguan kirang, sarta téhnologi anteneu PCB anyar ngarojong panarimaan hadé.
3. 5.0 panganyarna ngidinan Anjeun pikeun ngagunakeun keyboard nirkabel / trackpad kalawan rentang leuwih ti saméméhna, tanpa dongles tambahan;ngajaga hal rapih.

Konektipitas Ethernet ditingkatkeun:
1. Pi 4 B boga jaringan kabel nyata gancang, jeung téhnologi USB 3.0;hatur nuhun kana USB ditingkatkeun / chip LAN;Anjeun kudu ningali speeds nepi ka 10 kali leuwih gancang ti model Pi saméméhna.
2. lulugu GPIO tetep sarua, 40 pin;sapinuhna mundur cocog sareng motherboards saméméhna, kayaning tilu model mimiti Pi.Sanajan kitu;Ieu kudu dicatet yén plugs PoE anyar bisa datang kana kontak jeung komponén dina underside tina caps tangtu;saperti topi katumbiri.








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami