One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Dengkul massager suhu controller pcb assembly PCB jasa laminating multilayer pcba oem

Katerangan pondok:

Aplikasi: alat éléktronik, OEM éléktronik, Télékomunikasi

Tipe Supplier:Pabrik, Pabrikan, OEM/odm

Permukaan Finishing: Hasl, Hasl bebas kalungguhan


Rincian produk

Tag produk

File sareng Syarat pikeun cutatan PCBA:

A BOM (Bill of Materials) kalawan designators rujukan: déskripsi komponén, ngaran produsén sarta nomer bagian.

file PCB Gerber.

Gambar fabrikasi PCB sareng gambar assembly PCBA.

Prosedur Test PCBA.

Sakur larangan mékanis PCBA sapertos syarat jangkungna assembly

Pabrik papan PCB sareng jasa desain PCBA:

Papan PCB dijieun, bagian circuit board dibeuli ku kami

PCBA Electronic nguji circuit board

pangiriman gancang PCBA, pakét anti statik

Patuh diréktif RoHS, bebas timah

Hiji eureun jasa PCBA ti desain PCB, perenah PCB, pabrik PCB, purchasing komponén, assembly PCB, test, packing sarta pangiriman PCBA

Syarat Téknis PCBA:

Profésional PCBA permukaan-muatan na ngaliwatan-liang téhnologi soldering

Rupa-rupa ukuran kawas 1206, 0805, 0603 komponén téhnologi SMT

PCBA ICT (In Circuit Test), FCT (Functional Circuit Test) téhnologi

PCB assembly kalawan UL, CE, FCC, persetujuan RoHS

téhnologi soldering reflow gas nitrogén pikeun SMT

Standar tinggi PCBA SMT jeung garis assembly solder

Kapasitas téhnologi panempatan papan interconnected tinggi dénsitas tinggi

Syarat kutipan PCBA:

file PCB Gerber jeung daptar PCBA Bom

Jelas pics of pcba atanapi pcba sampel pikeun urang

Métode Test PCBA

PCBA Outer packing: packing karton baku

kasabaran liang PCBA: PTH: ± 0,076, NTPH: ± 0,05

Sertipikat PCBA: UL, ISO 9001, ISO 14001, RoHS, UL

PCB Profiling punching: routing, V-cut, beveling

Nyadiakeun layanan OEM PCBA ka sagala sorts assembly circuit board dicitak

Langkung ti 10 taun pangalaman dina PCB & PCB Majelis sareng Box-build di perumahan

1, Strong PCBA R&D tim, 5 insinyur jeung leuwih ti 6 taun pangalaman PCBA dina produk éléktronik

2, pabrik PCBA nyaeta 2000 méter pasagi kalawan 100 pagawé.

3, kaluaran poean patch 1 juta titik, plug-in 200.000 titik, réngsé PCBA assembly produk jeung nguji 5.000 titik.

4, Jeung angka nu gede ngarupakeun alat produksi PCBA: mesin SMT speed tinggi PCB, PCB precision tinggi multi-fungsi mesin SMT, mesin percetakan otomatis PCB, mesin percetakan semi-otomatis, hawa panas reflow las, jsb.

5, Urang boga sistem kontrol kualitas PCBA sampurna, ngatur prosés tina beuli komponén, warehousing ka kiriman produk pikeun mastikeun kualitas produk.

Turnkey PCBA PCB nyieun + komponén sourcing + pcb assembly + pakét pcba

Rincian Majelis PCBA SMT sareng Thru-hole, ISO SMT sareng garis DIP

Kalungguhan Time PCBA Prototipe: 15 poé gawé.urutan Massa: 20 ~ 25 poé gawé

Uji coba produk Flying Probe Test, X-ray Inspection, AOI Test, Functional test

kuantitas Min kuantitas: 1pcs.Prototipe, urutan leutik, urutan massa, sadayana OK

File anu diperyogikeun PCB: file Gerber (CAM, PCB, PCBDOC)

Komponén: Bill of Materials (daptar PCBA BOM)

Majelis PCB: Nyokot-N-Tempat file

Ukuran Panel PCB Ukuran PCB Min: 0,25 * 0,25 inci (6 * 6mm) Ukuran PCB Max: 20 * 20 inci (500 * 500mm)

PCB Solder Tipe Cai Leyur Solder Témpél, RoHS kalungguhan bébas

Rincian komponén Pasip Turun kana ukuran 0201

BGA jeung VFBGA

Pamawa Chip Leadless / CSP

Majelis SMT dua sisi

Fine pitch ka 0,8mils

BGA ngalereskeun sarta Reball

Bagian Lengser jeung ngagantian

Paket komponén Potong Tape, Tube, Reels, Bagian Leupas

Majelis PCB

prosés Pangeboran ----- Paparan ----- Plating----- Etaching & Stripping----- Punching-----Uji Listrik-----SMT-----Pateri Gelombang-- -------------------------------------------------------------------------- Tes Suhu






  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami