One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Sidik Door Konci Produsén PCBA Ngaropea Smart Home PCB Jeung PCBA

Katerangan pondok:

atribut konci

atribut sejenna

Jumlah modél: CKS-Customized

Jenis: pcba alat bumi

Tempat Asal: Guangdong, Cina

Ngaran Brand:CKS


Rincian produk

Tag produk

atribut konci

atribut sejenna

Jumlah modél: CKS-Customized

Jenis: pcba alat bumi

Tempat Asal: Guangdong, Cina

Ngaran Brand:CKS

Ketebalan tambaga: 1 oz

Tipe Panyadia: PCBA

Ngaran Brand:CKS

Bahan Dasar: FR-4

Ketebalan tambaga: 1OZ, 0.5OZ-6OZ

Kandel dewan: 1.6mm

Min.Ukuran liang: 0.2mm

Min.Lebar Jalur: 4mil

Min.Jarak Jalur: 4mil

Permukaan Finishing: HASL

Inpedence kontrol kasabaran: ± 5%

Service PCBA: One Stop Turnkey PCBA Service

Rincian bungkusan: Bungkusan Batin: bungkusan vakum / kantong plastik bungkusan luar: bungkusan karton standar

Kuantitas (potongan) 1 - 1000 1001 - 3000 3001 - 5000 > 5000

Waktos kalungguhan (poé) 15 25 30 Pikeun dirundingkeun






  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami