One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Ngalihkeun komponén kumaha carana?processing patch SMT kedah nengetan masalah

Pamasangan akurat komponén assembly permukaan ka posisi tetep tina PCB nyaeta tujuan utama ngolah patch SMT, dina prosés ngolah patch inevitably bakal muncul sababaraha masalah prosés nu mangaruhan kualitas patch, kayaning kapindahan komponén.

asvsdb (1)

Sacara umum, upami dina prosés ngolah patch, upami aya pergeseran komponén, éta mangrupikeun masalah anu kedah diperhatoskeun, sareng penampilanna tiasa hartosna aya sababaraha masalah sanés dina prosés las.Janten naon alesan pikeun pamindahan komponén dina ngolah chip?

Cukang lantaranana panyabab pakét anu béda-béda

(1) The reflow las tungku speed angin badag teuing (utamana lumangsung dina tungku BTU, komponén leutik tur luhur téh gampang pikeun mindahkeun).

(2) Geter tina rel pituduh transmisi, sareng tindakan transmisi tina mounter (komponén anu langkung beurat)

(3) Desain pad nyaéta asimétri.

(4) Badag-ukuran pad lift (SOT143).

(5) Komponén kalayan pangsaeutikna pin sareng bentang anu langkung ageung gampang ditarik ka gigir ku tegangan permukaan solder.Toleransi pikeun komponén sapertos, sapertos kartu SIM, hampang atanapi bolong baja Windows kedah kirang ti lebar pin komponén ditambah 0.3mm.

(6) Dimensi duanana tungtung komponén béda.

(7) Gaya henteu rata dina komponén, sapertos pakét anti-wetting dorong, liang posisi atanapi kartu slot pamasangan.

(8) Gigireun komponén anu rawan knalpot, kayaning kapasitor tantalum.

(9) Sacara umum, némpelkeun solder kalayan kagiatan anu kuat henteu gampang digeser.

(10) Faktor naon waé anu tiasa nyababkeun kartu nangtung bakal nyababkeun kapindahan.

Alamat alesan husus

Alatan las reflow, komponén mintonkeun kaayaan ngambang.Lamun posisi akurat diperlukeun, karya handap kudu dipigawé:
(1) Percetakan témpél solder kedah akurat sareng ukuran jandela bolong baja henteu kedah langkung lega ti 0.1mm tibatan pin komponén.

Produsén EMS Cina

(2) Wajar ngarancang pad sareng posisi pamasangan supados komponén tiasa dikalibrasi sacara otomatis.

(1) Nalika ngarancang, celah antara bagian struktural sareng éta kedah digedékeun kalayan leres.

Di luhur mangrupikeun faktor anu nyababkeun pamindahan komponén dina pamrosésan patch, sareng kuring ngarepkeun masihan anjeun sababaraha rujukan ~


waktos pos: Nov-24-2023