One-stop Electronic Manufacturing Services, ngabantosan anjeun gampang ngahontal produk éléktronik anjeun tina PCB & PCBA

Unmanaged 4-Port 10 / 100Mbps Ethernet Pindah Module PCB

Katerangan pondok:

Aplikasi: Perusahaan, Industri


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi konci / Fitur husus

Unmanaged 4-Port 10 / 100Mbps Ethernet Pindah Module PCB

Ihtisar

E-link LNK-SM004 runtuyan nyaéta 4 port 10/100 / modul switch unmanaged Mbps, nawarkeun 4 port 10/100Mbps port negosiasi otomatis, desain integrasi tinggi, leutik tur exquisite, dibabawa, jas keur kantor sedeng jeung leutik sarta jaringan asal.Ngagunakeun téhnologi toko-na-maju, digabungkeun jeung alokasi memori dinamis, mastikeun allocate ka unggal port éféktif.Kawat na peed switching nu diteruskeun pakét bisa jadi sagancangna sakumaha speed jaringan anjeun delivers eta pakét ka aranjeunna.

Modul switch mangrupikeun modul terpadu anu dipasang, seueur dianggo dina sistem kamar konperénsi, kaméra IPC, sistem pendidikan, sistem kaamanan, komputer industri, robot, gerbang, jsb.

Fitur

  • Sasuai jeung standar IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab;
  • Full-duplex adopts IEEE 802.3x baku, satengah duplex adopts baku Backpressure;
  • 4-Port 10/100M port jaringan pin adaptif mandiri, ngadukung Auto MDI / MDIX
  • Rojongan alamat MAC timer learning;
  • Rojongan diteruskeun-speed pinuh komunikasi non-blocking
  • Desain ukuran mini, 38X38MM (panjangna x rubak)

Panganteur

10Basa-T / 100Basa-TX RJ45

Jumlah Palabuhan

4 x 10 / 100Mbps palabuhan Otomatis-Negotiation

Pindah Kain

1 Gbps

Input kakuatan

12VDC (9 ~ 12VDC)

Kontrol Aliran

tekanan deui satengah duplex, IEEE 802.3x pigura pause pinuh duplex

MTBF

100.000 jam

Émbaran pesenan

Modél

Katerangan

LNK-SM004

Mini 4-Port 10/100M Ethernet Pindah Module PCB


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami